Hacked by Kosova Warriors Group & BulkaHackers

Misteriozi Pirat – UnikBaba - c0ldDA3M0N

We Are Albania Hackers, nothing can stop us, only ALLAH.

Ky operacion u nga grupi "Kosova Warriors Group"
Ky ėshtė njė mesazh i qartė pėr ju o shkavella barbar dhe pushtuės
Mesazhi yn eshte:
 1 : Kerkojm drejtat e Shqiptarėve territoret e okupuara qe na keni marrur.
2: Kerkojm te paguhen demet e luftes qe na keni shkaktuar.
3: Nuk kerkojm PAQE, kerkojm mirkuptim dhe RESPEKT.

KOSOVA ESHTE SHQIPERI
DHE SHQIPERIA ESHTE ILIRI

DONT FORGET OLD MAPS..